Our Recent Posts

Archive

Tags

Schuif aan bij een ontbijtoverleg!

Een keer per maand op vrijdagochtend komt het kernteam van Alle Kleuren Oost in de Meevaart bijeen om de laatste updates uit te wisselen en (nieuwe) ideeën uit te werken.

Ben je ook benieuwd waar we mee bezig zijn, wil je misschien wel aansluiten bij een activiteit of heb je zelf een idee wat bij de visie van Alle Kleuren Oost past? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten en een croissantje mee te eten! Laat van te voren even weten of je aanwezig bent door een mailtje te sturen naar allekleurenoost@gmail.com of door een berichtje te sturen via onze Facebookpagina.

Data ontbijtoverleg:

  • 5 april

  • 10 mei

  • 15 juni

  • 12 juli

  • 9 augustus

  • 13 september

  • 11 oktober

  • 8 november

  • 13 december