top of page

Pre Pride Oost 2019 op Ijburg

Locatie: Joris Ivensplein (Ijburg)

Datum: 12 juni

Tijd: 17:00 uur – 21:00 uur

Omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingen, we nieuwe inspiratie van buurtbewoners op willen doen en omdat we er van houden om met elkaar de diversiteit van Amsterdam Oost te vieren, organiseren we sinds 2018 niet alleen het Pride Oost feest, maar ook een Pre Pride Oost feest! Waar de Pride Oost elk jaar standaard op het Javaplein in de Indische Buurt plaatsvindt, vindt de Pre Pride Oost elk jaar in een andere wijk van Amsterdam Oost plaats. Vorig jaar trapten we af op het Krugerplein in de Transvaalbuurt, dit jaar verhuizen we naar het Joris Ivensplein op Ijburg.

Samen met en voor buurtbewoners en buurtorganisaties maken we er een feestelijke, inclusieve avond van met optredens, activiteiten en dialoog!

bottom of page