top of page

Pride Oost 2019

Locatie: Javaplein

Datum: 31 juli

Tijd: 15:00 uur – 21:30 uur

Amsterdam Oost, een klein stukje Nederland, maar zo mooi.... Een stadsdeel waarin de hele wereld bij elkaar komt. Waar het bruist, waar het kleurrijk is. Waar de verschillende mensen niet alleen langs elkaar leven en elkaar tolereren. Maar waar we juist ook samen komen, elkaar ontmoeten en samen vieren.

Elk jaar vieren we tijdens de Pride Amsterdam ons kleurrijke Oost. Een feest waarbij Alle Kleuren welkom zijn en mee doen. Het eerste en leukste straatfeest van de Pride Amsterdam. Met de buurt, in de buurt en voor de buurt (en voor iedereen van buiten de buurt natuurlijk). Voor één avond toveren we het Javaplein om tot een kleurrijk festival waar we met elkaar genieten van muziek, spel, heerlijk eten, straatkunst en van de bijzondere ontmoetingen met elkaar.

bottom of page