top of page

Dag van de Empathie op Ijburg

Locatie: Het pleintje op Proefeiland (Ijburg)

Datum: 2 mei Tijd: 18:00 uur – 21:00 uur

In samenwerking met stichting Nederland Wordt Beter, buurtbewoners en buurtorganisaties organiseren we voor het eerst met elkaar de “Dag van Empathie”: Een dag om samen te komen, nieuwe buren te ontmoeten, activiteiten te beleven en te genieten van optredens. In het kader van de jaarlijkse Dag van Empathie, lanceert Stichting Nederland Wordt Beter binnenkort een lespakket, waarmee een klas in één of twee lessen op een laagdrempelige en interactieve manier meer leert over empathie: wat betekent het eigenlijk, wat heb je eraan, en hoe kun je empatisch handelen? Het lespakket (inclusief docentenhandleiding) zal te downloaden zijn en is bedoeld voor de bovenbouw van het PO en de onderbouw van het VO. Heb je als docent interesse om het lespakket te gebruiken, zou je willen dat de school van je kinderen het lespakket gebruikt of zou je willen dat een gastdocent van Nederland Wordt Beter de gastles komt geven op de school waar je werkt of waar je kinderen naar school gaan? Laat dan via deze link je mailadres achter, dan wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en de lancering van het pakket!

bottom of page